مادهای که هر وسیلهای را به پنل خورشیدی تبدیل میکند
مرداد ۲۲, ۱۴۰۳
ارسال شده توسط زینب خدابخشی
416 بازدید
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
به نقل از انگجت، دانشمندان گروه فیزیک دانشگاه آکسفورد یک لایه فوقالعاده نازک از مواد جاذب ساختند که میتواند به جای پنلهای خورشیدی حجیم مبتنی بر سیلیکون، در قسمت بیرونی اجسام به کار برده شود.این لایه فوقالعاده نازک و انعطافپذیر از روی هم قرار دادن لایههای جاذب نور پروسکایت با ضخامت بیش از یک میکرون ساخته میشود.
به گفته دانشگاه آکسفورد، مواد جدید همچنین 150 برابر نازکتر از ویفرهای سیلیکونی قدیمی هستند و میتوانند 5 درصد بازده انرژی بیشتری نسبت به فتوولتائیکهای تک لایه سیلیکونی قدیمی تولید کنند.
فُتوولتائیک فناوری تبدل (انرژی) نور به الکتریسیته از راه استفاده از نیمرساناها است.شائوفنگ هو، محقق فوق دکتری بخش گروه فیزیک آکسفورد میگوید این رویکرد دستگاههای فتوولتائیک را قادر به رسیدن به راندمان بیش از ۴۵ درصد کنند.
استفاده از این رویکرد جدید در تکنولوژی انرژی خورشیدی هزینههای مربوطه را کاهش میدهد و به دلیل نازکی و انعطاف پذیری میتوان آنها را تقریبا بر روی هر سطحی اعمال کرد. این اختراع هزینه ساخت و نصب را کاهش میدهد و میتواند تعداد مزارع انرژی خورشیدی که انرژی پایدارتر تولید میکنند را افزایش دهد.
مزارع جدید انرژی خورشیدی در سراسر جهان در حال ظهور هستند. وزارت انرژی آمریکا در اوایل این ماه اعلام کرد زمینی به مساحت ۸۰۰۰ جریب فرنگی را به یک مزرعه خورشیدی تبدیل میکند.(هر جریب فرنگی حدود ۴۰۴۷ متر مربع است) گوگل ماه گذشته روی یک شرکت انرژی خورشیدی تایوانی برای ساخت خط لوله انتقال انرژی یک گیگاواتی در تایوان سرمایه گذاری کرده است.
برچسب ها:
پنل خورشیدی
دیدگاهتان را بنویسید