توضیحات وبینار
شما در این شرایط بحرانی کشور منفعل شدین یا برنامه دارین؟
اگر برنامه دارین، آیا آموزش اصولی ، علمی و عملی دریافت کردین که بتوانی با سرعت مطمئن به سمت اهدافت پیش بری یا ….؟
در این شرایط سخت کشور خیلی ها در ذهن خود ناامیدی زیادی تجربه می کنند، و حتی برای کارهای روزمره خود برنامه خاصی ندارند تا چه برسه به برنامه ریزی برای اهداف مهم شون. ولی ما اعتقاد داریم میشود این طرز فکر را 180 درجه تغییر داد و از این تهدید، فرصت ساخت. یعنی وقتی خیلی ها جا زدند و شرایط خوبی نیست تو اگر چند قدم برداری خیلی از آنها جلوتر هستی. در چند سال اخیر که به عنوان مشاور همایش ها و کارگاه های مختلفی را برگزار کردم و همینطور روزانه آدم های های زیادی به عنوان مراجع داشتم. یک نقطه مشترک در بین اکثر آنها یافت میکردم و آن این بود: «که به برنامه و برنامهریزی اعتقاد نداشتند و دنبال یه راه سریع برای رسیدن به اهداف شون بودند»
وقتی بهشون توضیح میدادم که چنین چیزی در دنیای واقعی امروز دیگر مسیر نیست که بتوانی با یک راه حل کوتاه و بدون برنامه به هدف برسی، بیشتر سرخورده و ناامید میشدند ولی در نهایت با جلسات متعدد قانع شون میکردم که برنامه ریزی اصولی برای رسیدن به اهداف لازمه.
یک سوال اساسی :
شما چطور 86400 ثانیه در روز را هزینه می کنید؟؟
همه ما در طول شبانه روز به میزان مساوی زمان در اختیار داریم، یعنی 24 ساعت. مثل پولی که داخل حساب بانکی ما هست و ما هم موظفیم همه این پول رو خرج کنیم، نمیتونیم این پول رو پس اندازش کنیم، نمیتونیم از جایی قرض بگیریم و به جای پول خرج شده بگذاریم و حتی نمیتونیم این پول رو مجددا چاپ کنیم، همه پول رو باید خرج کنیم. این 24 ساعت هر روز بدون استثنا به حساب همه واریز میشه.
همه ما در شبانه روز 24 ساعت زمان داریم، ولی چرا عده ای راندمان و بهروری شون بسیار زیاده، ولی عدهای با اینکه تلاش زیادی میکنن ولی نتیجه ای ازش بیرون نمیاد!!!
قراره در دوره جامع کاربردی با توجه به کارکردهای مغز و همچنین ساخت عادت ها و پرداختن به مهارت های مرتبط با برنامه ریزی به یک برنامه ریزی اصولی بپردازیم تا از 24 ساعت شبانه روز راندمان بهتر و با کیفیت تری دریافت کنیم، و قرار نيست حرفهای تکراری در مورد برنامهریزی بزنيم!
در دنیای امروز شبکه های اجتماعی و فضا و بازی های آنلاین با یک نوتیفیکیشن کل برنامه و تمرکز ما بهم می ریزد. امپراطوران دنیای تکنولوژی ( و شاید دنیای واقعی امروز) درواقع امپراطوران مغزما و عادت های آن هستند. و می دانند که چطور این تکنولوژی را توسعه دهند تا ما لذت های لحظه ای بیشتری را تجربه کنیم. و این لذت ها حاصل ترشح هورمونی بنام “دوپامین” در مغز شکل می گیرد. و دوپامین نقش استراتژیک قابل توجهی رو بازی میکنه. به طور مثال هر دفعه که وارد اپلیکیشنی مثل اینستاگرام (به جای اینستاگرام عامل های موقتی دیگری هم میشه گذاشت) میشویم به دنبال دوپامین و سرخوشی موقت آن هستم. و دیگر با انجام برنامه های خودمان چنین لذتی را تجربه نمی کنیم پس با دستور و اعتیاد مغز با این نوع لذت موقتی، هر بار که اول صبح از خواب بیدار می شویم گوشی خود را چک میکنیم در جستجوی دوپامین هستیم و این شرطی سازی دنیای جدید است.
و در این میان اگر از مغز حرفی به میان بیاریم اینه که وظیفه اصلی مغز حفظ وضع موجود هست و نمیذاره راحت شما برنامه بریزین و به سرعت انجام بدین، به محض اینکه پاتون از منطقه امن دور کنین سریع با استرس، اضطراب، شک ، تردید، دو دلی و … آژیر خطر به صدا در میآره. و دوباره شما را برمیگردونه به همون رفتارهای اعتیادگونه قبلی مثل چرخیدن در شبکه های اجتماعی. بخاطر این ویژگی مغز ما در ناحیه امن مون می مونیم و در نهایت برنامه هامون هم بدون اقدام می مونن و این چرخه تکرار میشه. (البته عواملی دیگر در برنامه ریزی تاثیرگذار هستند که اون ها هم به نوبه خود آموزش داده می شود)
در این دوره جامع سعی داریم مغز را بیشتر بشناسیم و برنامه ریزی اصولی را با توجه به شناخت مغزمان انجام دهیم، و به این موضوع می پردازیم که در دنیای پرشتاب و مدرن امروز، چطور با عملگرایی و بهروریمون رو با برنامه ریزی بالاتر ببریم و در زمان کوتاه تری به هدف مون برسیم.
دوره جامع با نگاه تفکر سیستمی
در این دوره می خوایم به صورت جامع به برنامه ریزی و مدیریت زمان بپردازیم یعنی با رویکرد تفکر سیستمی؛ اول داستان زیر را بخونید تا بهتر مسیر رو متوجه بشید:
یک مرد کنار رودخانه ای نشسته بود و روزی چند نفر را که در رودخانه در حال غرق بودند، نجات میداد. رهگذری از آنجا رد میشد پرسید اینجا مشغول چه کاری هستی، مرد داستان را تعرف که هر روز تعدادی در این رودخانه غرق می شوند و من آنها را نجات می دهم. رهگذر گفت بهتر نیست یه سری بری بالای رودخونه ببینی دلیل و ریشه اصلی افتادن افراد درون رودخونه چی هست و بعد آن مسئله را حل کنی تا دیگر لازم نباشد که اینجا اینکار رو انجام دهی. حالا خیلی از ما هم در اکثر کارها همیطور عمل می کنیم یعنی می خواهیم نشانه ها را از بین ببریم و ریشه ای به مسایل نگاه نمی کنیم. مثلا برنامه ریزی یکی از آن مهارتهاست که باید با یک نگاه جامع و ریشه ای بپردازیم. خیلی از افراد تجربه نوشتن برنامه روزانه را دارند ولی بعد از مدتی سرد و بیخیال آن برنامه شده اند، دلیل مهم اش آن هست که باید ببینیم در کنار مهارت برنامه ریزی چه مهات هایی را باید یاد بگیریم و چه نیازهای دیگری را رفع کنیم تا برنامه اجرا شود.
اگر برنامه ریزی اصولی رو یاد نگیرید چه اتفاقی می افتد؟
همه ما خیلی وقت ها برنامه ریزی کردیم ولی بعد از مدتی بیخیال برنامه ها و برنامه ریزی شدیم، یکی از دلایل مهم آن یاد نگرفتن، اصولی مهارت برنامه ریزی هست. وقتی این مهارت رو یاد می گیریم از برنامه ریزی لذت می بریم و کم کم روش خاص خود را در برنامه ریزی پیدا می کنیم.
چه ضمانتی برای این دوره دارین ؟؟
ضمانت بازگشت وجه
اگه به هر دلیلی دوره براتون مفید نبود، تمام وجه شما بازگشت داده میشه ، در ضمن شما یک دفتر برنامه ریزی هم دریافت کردین که اونم رایگان میشه براتون . ما به آموزشمون اطمینان داریم
سرفصلهای وبینار
- برنامه ریزی اجرایی
- شناخت دزدهای زمان
- شناخت مغزمون
- آموزش نرم افزارها برنامه ریزی
- انواع روش های برنامه ریزی
- و
- آموزش مهارت ها مثل :
حالا چه مهارت هایی دیگر در کنار برنامه ریزی باید یاد بگیریم تا برنامه ریزی بهتر جواب دهد؟؟
- تمرکز : ستون فقرات برنامه ریزی محسوب می شود. و کلیدی ترین مهارت قرن 21 محسوب میشه.
- دیسیپلین(نظم شخصی): یعنی بتونی حتی وقتی حس و حالت خوب نیست برنامه رو پیش ببری. یعنی طوری آگاه بشی که مغز برات بهانه جور نکنه تا از برنامه فرار کنی.
- اهمال کاری : ریشه اصلی اجرا نشدن برنامه محسوب میشه و باید به صورت علمی به درمان آن بپردازیم.
- عملگرایی : اینکه بدونیم چطور اصولی و با برنامه به عملگرایی برسیم و سریع و چابک برنامه مون رو پیش ببریم.
- کامل گرایی (کمال گرایی) : خیلی ها می خوان عالی و پرفکت باشند تا شروع کنند ، میخوان از اول بهترین باشند تا به برنامه بپردازند و الی اصلا شروع نمی کنند. باید این مرض رو شناخت و با گام های اجرایی اون را کم کم حذف کنیم.
- حل مسئله : ما هر روز در برنامه ها به مسئله های زیادی برخورد میکنیم باید این مهارت رو بلد باشیم
و
- انعطاف پذیری
- تحمل ابهام
- استرس شروع
و…..
مخاطبین
- هر کسی که هدفی دارد، پس نیاز هست مهارت برنامه ریزی اصولی را در جعبه ابزارش داشته باشد.
- کسانی که میخواهند عملگراتر باشند.
- کسانی که میخواهند عادتهای سالمی را پرورش بدهند.
- کسانی که میخواهند بهروری و عملکرد کاری خود را افزایش دهند
- افرادی که مثل مدیران، کارمندان، معلمان و مشاوران که می خواهند هم خودشان رشد کنند و هم کسانی که با آنها در تعامل هستند.
- دانش آموزان برای بهروری بیشتر در زمان کمتر، مخصوصا برای امتحانات نهایی و کنکور
- اگر دانشجو هستید، برنامه کسب و کار حین تحصیل، چگونگی خواندن درسها و …
- و حتی اگر خانهدار هستید یا فردی کاملاً معمولی، دچار روزمرگی هستید و نمی دانید اینکه اصلاً روزانه کارها و یا برنامه را از کجا شروع کنید.
سوالات متداول
ویدئوی این دوره در اختیارمون قرار میگیره؟
بله ، این دوره ضبط میشه و در اختیار کاربران قرار داده میشه
به سوالات مخاطب پاسخ داده میشه؟
حتما جلسات پرسش و پاسخ داریم . در طول دوره نیز سعی می شود به صورت تعاملی برنامه و جلسات را پیش ببریم
دوره چقدر طول می کشه؟
چون برنامه ریزی فرایند هست و نیاز به عمل کردن دارد حداقل فاصله زمانی برای هر قسمت یک هفته می باشد. اولین قسمت دو جلسه ای شنبه 4 شهریور می باشد. و به مدت 4 هفته و هر هفته یک روز در ساعت های خاص (که بعد از ثبت نام زمانبدی ارسال می شود)
اگر دوره مفید نبود چه ضمانتی هست؟؟
اگه به هر دلیلی دوره براتون مفید نبود، تمام وجه شما بازگشت داده میشه ، در ضمن شما یک دفتر برنامه ریزی هم دریافت کردین که اونم رایگان میشه براتون . ما به آموزشمون اطمینان داریم
زمان برگزاری
شروع وبینار: 4 شهریور 02 – ساعت 17:05
مدت وبینار: 2 ساعت و 45 دقیقه
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام کلیک کنید. هنگام ثبت نام 20% تخفیف با کد تخفیف vanda