از بازی های واقعیت مجازی می توان به عنوان ابزاری در ارزیابی پرسنل استفاده کرد
گیمرهای واقعیت مجازی (بازی VR) که آن را سریعتر از سایر گیمرهای خود به پایان رساندند، از هوش عمومی و ظرفیت پردازش بالاتری نیز برخوردارند.
این نتیجه مطالعه ای بود که توسط دانشگاه کلن، دانشگاه لیختن اشتاین و دانشگاه علوم کاربردی فورارلبرگ انجام شد.
همچنین نتایج نشان میدهد که بازیهای واقعیت مجازی میتوانند ابزارهای مکمل مدیریت منابع انسانی در شرکتها برای پیشبینی عملکرد شغلی متقاضی باشند.
مطالعه “هوش در حال بازی: ارزیابی مبتنی بر بازی با استفاده از یک برنامه کاربردی واقعیت مجازی” توسط مارکوس واینمن از دانشگاه کلن و همکارانش در مجله واقعیت مجازی منتشر شد.
چندین مطالعه قبلاً نشان دادهاند که بازیهای ویدیویی ممکن است نشاندهنده یا حتی به رشد تواناییهای فکری و شناختی باشد.
از آنجایی که هوش یکی از رایجترین پیشبینیکنندههای مورد استفاده برای عملکرد شغلی است، بازیهای ویدیویی میتوانند برای مدیریت منابع انسانی جالب باشند.
اگرچه بسیاری از شرکتها به طور فزایندهای از فناوری واقعیت مجازی برای استخدام نامزدها استفاده میکنند، تنها مطالعات کمی به طور خاص بررسی کردهاند که آیا و چگونه میتوان از بازیهای VR برای نتیجهگیری در مورد هوش در این زمینه استفاده کرد یا خیر.
مطالعه مارکوس واینمن و همکارانش به پر کردن شکاف بین تحقیق و عمل کمک می کند.
واینمن و همکارانش 103 شرکت کننده را به آزمایشگاه خود دعوت کردند.
آنها تحت شرایط آزمایشگاهی کنترل شده، بازی تجاری واقعیت مجازی “شبیه ساز شغل” را بازی کردند و نسخه کوتاه تست هوش BIS-4 را تکمیل کردند.
تحلیلهای محققان نشان میدهد که شرکتکنندگانی که بازی را سریعتر از دیگران به پایان رساندند، از هوش عمومی و ظرفیت پردازش بالاتری نیز برخوردار بودند.
افزایش 17٪ در ظرفیت پردازش با زمان کمتری که برای بازی صرف شده است (به طور متوسط 3.7 دقیقه) مرتبط است. نتایج نشان میدهد که بازیهای واقعیت مجازی میتوانند ابزار مکمل مفیدی در شرکتها برای پیشبینی عملکرد شغلی باشند.
نتایج یک تازگی علمی است، زیرا انجام مطالعات VR با سخت افزار VR به سختی امکان پذیر بوده است.
بنابراین مطالعات کمی وجود دارد که همبستگی بین رفتار در VR و هوش را بررسی کرده باشد.
در حال حاضر برخی از شرکتها وجود دارند که از بازیها، به اصطلاح «بازیهای جدی» برای استخدام استفاده میکنند. نتایج جدید مطابق با این کاربرد خاص بازی های واقعیت مجازی است و نشان می دهد که می توان از آنها برای استخدام استفاده کرد.
دانشمندان قصد دارند به تحقیقات خود در مورد پتانسیل بازی های ویدیویی برای کاربردهای عملی ادامه دهند. از جمله، آنها در حال بررسی نحوه رفتار مردم با آواتارهای مجازی در متاورس هستند.
دیدگاهتان را بنویسید