استقرار ۲۰ شرکت دانشبنیان در دانشکده مکانیک دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کارهای نوین جوانان وندا:
رئیس دانشکده مکانیک دانشگاه تهران با اشاره به توسعه فناوریهای مرتبط با رباتیک و مکاترونیک در این دانشکده، گفت: علاوه بر ساخت نسل ربات انساننما، ۲۰ شرکت دانشبنیان و شتابدهنده در این دانشگاه مستقر شدهاند.
دکتر محمد علی اخوان در افتتاحیه یازدهمین کنفرانس رباتیک و مکاترونیک با بیان اینکه تا پایان سال، سه کنفرانس در این دانشکده برگزار میشود، یکی از آنها را کنفرانس رباتیک دانست و افزود: کنفرانس سوخت و احتراق به همت انجمن علمی سوخت و احتراق و کنفرانس هوافضا به همت انجمن هوافضا از دیگر کنفرانسهایی است که تا پایان سال در این دانشکده برگزار میشوند.
وی با اشاره به سابقه فعالیت دانشکده مهندسی دانشگاه تهران افزود: این دانشکده همزمان با تاسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ آغاز به فعالیت کرد و رشته مکانیک اولین رشتهای بود که در این دانشکده راهاندازی شد.
اخوان با اشاره به حضور ۶۰ هیات علمی در این دانشکده، اظهار کرد: در این دانشکده به مساحت ۳۰ هزار متر مربع ۱۲۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند که ۵۰ درصد آنها یعنی ۶۰۰ نفر در مقطع کارشناسی هستند. علاوه برآن، ۴۰۰ نفر در مقطع دکتری و ۲۰۰ نفر مشغول به تحصیل و تحقیق هستند.
رئیس دانشکده مکانیک دانشگاه تهران، ایجاد ۴۰ آزمایشگاه را از دیگر زیر ساختهای تحقیقاتی این دانشکده نام برد و یادآور شد: دو قطب علمی طراحی و بهینهسازی سامانههای انرژی و مکانیک هوشمند و همچنین ایجاد ۳ مؤسسه پژوهشی با همکاری ایران خودرو و مپنا از دیگر زیرساختهای این دانشکده به شمار میروند.
وی از استقرار ۲۰ شرکت دانشبنیان و شتابدهنده در این دانشکده خبر داد و یادآور شد: استقرار این مجموعهها موجب شده تا پروژههای دانشجویان با همکاری آنها اجرایی شود.
اخوان با اشاره به فعالیت این دانشکده در حوزههای رباتیک و مکاترونیک، گفت: ربات انساننمای سورنا از دستاوردهای محققان این دانشکده است که نسل سوم آن طراحی و ساخته شده است.
دیدگاهتان را بنویسید