تولید مبدل نانوکاتالیستی توسط محققان ایرانی برای کاهش آلودگی هوا
تولید مبدل نانوکاتالیستی توسط محققان ایرانی برای کاهش آلودگی هوا
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
هیدروکربن، مونوکسید کربن و اکسیدهای نیتروژن از جمله گازهای مضر حاصل از گازهای خروجی اگزوز هستند که سلامت انسان و محیطزیست را تهدید میکنند. در پاسخ به این مشکل، محققان یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق به تولید مبدل نانوکاتالیستی شدهاند که این گازهای مضر را به گازهای کمضرر مانند دیاکسید کربن، نیتروژن و آب تبدیل میکند.
این شرکت دانشبنیان با تمرکز بر طراحی و تولید کاتالیستهای خودرویی، پیشتاز صنعت نانوکاتالیست در ایران است. از سال ۱۳۸۳، این مجموعه با تولید انبوه مبدلهای نانوکاتالیستی توانسته است سهم عمدهای در تأمین این قطعات در صنعت خودروسازی کشور داشته باشد. مبدلهای نانوکاتالیستی در مسیر خروجی موتور خودروها قرار گرفته و بیش از ۹۰ درصد از گازهای آلاینده حاصل از احتراق موتور را به گازهای بیخطر تبدیل میکنند.
این محصولات نانویی از پوششدهی یک هسته مرکزی با فلزات گرانبها ساخته شدهاند که این فلزات نقش اصلی را در کاهش آلایندهها بر عهده دارند. هدف اصلی استفاده از نانوکاتالیستها در خودروها، کاهش میزان هیدروکربن، مونوکسید کربن و اکسیدهای نیتروژن از گازهای خروجی اگزوز است.
در کنار طراحی و تولید نانوکاتالیستهای مورد استفاده در صنعت خودرو، این شرکت توانسته سهم بسزایی در بازار یدکی این محصول نیز داشته باشد. طراحی و توسعه محصولات جدید، تولید دانش و فناوری نوین به منظور ارتقای کیفیت محصولات جاری و بهینهسازی فرایند تولید، این شرکت را به یکی از موفقترین شرکتهای دانشبنیان در صنعت نانوکاتالیستهای خودرو تبدیل کرده است.
این شرکت با ۴۶۰ نیروی متخصص، به تولید ۹۳ نوع محصول در حوزه نانوکاتالیستهای خودرویی مشغول است و با ظرفیت سالانه تولید ۱۲ میلیون قطعه، نیاز بازار داخلی را تأمین کرده و محصولات خود را به بیش از پنج کشور جهان صادر میکند.
دیدگاهتان را بنویسید