صدور ۳۲ شناسه ملّی برای کانونهای کارآفرینان برتر رسمی
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کارهای نوین جوانان وندا:
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کانون کارآفرینان برتر رسمی را پیوند دهنده بخش مردمی اقتصاد با حاکمیت و دولت دانست و گفت: وظیفه اصلی این تشکل ترویج فرهنگ کارآفرینی در محیط واقعی کسبوکار کشور است.
آذر ماه 1401 بود که صولت مرتضوی؛وزیرکاراساسنامه کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور را ابلاغ کرد.
همچنین علی زند وکیلی,مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کانون ملی کارآفرینان برتر رسمی در اسفند ماه 1401 برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی به استناد بند 8مصوبه شورای عالی اشتغال و مطابق با اساسنامه جدید به عنوان هیئت اندیشهورز و شبکه مشاورین کارآفرینی در سراسر کشور فعال میشوند.
زندوکیلی اهداف اصلی برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر ملی را ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری، شناسایی کارآفرینان در سراسر کشور و معرفی به عنوان الگو به آحاد جامعه خصوصاً جوانان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کانون ملی کارآفرینان برتر رسمی برای نخستین بار در کشور خبر داد.
محمود کریمیبیرانوند،معاون اشتغال وزارت کار در اولین دوره انتخابات کمیسیونهای تخصصی کانون ملّی کارآفرینان برتر رسمی، اظهار کرد: فلسفه تشکیل این مجموعه وجود حلقه مفقوده اتاق فکر کارآفرینی در کشور است.
وی، یکی از اهداف اصلی وزارت کار را ترویج فرهنگ و گفتمان کارآفرینی در کشور عنوان کرد و افزود: مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی بر ترویج گفتمان اقتصاد مردمی بهویژه کارآفرینان تأکید کردند.
کریمیبیرانوند، محور اصلی کارآفرینی را تبدیل ایده به ثروت دانست و گفت: تدوین بستههای راهکارهای اقتصادی به حاکمیت در دستور کار این مجموعه قرار گیرد.
وی در پایان بر گسترش کمی و کیفی کانون ملّی کارآفرینان برتر رسمی، تأکید و اضافه کرد: کارآفرینی بر مبنای جوشش درونی و ذهنمحوری رشد میکند.
علی زندوکیلی، رئیس دبیرخانه هیئت امنای کانون ملّی کارآفرینان برتر رسمی در این نشست گفت: محور اصلی و اساس عمل این کانون اساسنامه آن است.
وی از نوآوری و اتاق فکر بهعنوان نقش اصلی این کانون یاد کرد و افزود: در این مجموعه اقدامات اقتصادی و مالی انجام نمیگیرد.
زندوکیلی، کارآفرینان را مشاوران دلسوز و مفید برای حاکمیت دانست و گفت: حاکمیت و دولتها نیازمند مشورت نخبگانی در عرصه اقتصاد و کارآفرینی هستند. مسألهیابی و ارائه راهکارهای عملی باید محور اقدامات این مجموعه باشد.
رئیس دبیرخانه هیئت امنای کانون ملّی کارآفرینان برتر رسمی بر تشکیل بدنه تخصصی و نخبگانی تأکید کرد و گفت: تاکنون 16نشست مشترک کارآفرینان و استانداران در سراسر کشور برگزار شده است.
وی از صدور 32شناسه ملّی برای کانونهای کارآفرینان برتر رسمی در سراسر کشور خبر داد.
دیدگاهتان را بنویسید