محسن ایروانی: پرونده الکترونیک اشتغال برای همه مددجویان واجد شرایط بهزیستی تشکیل خواهد شد
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
محسن ایروانی سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه معلولیت مانعی برای اشتغال نیست،گفت: پرونده اشتغال برای مددجویان ۱۸ تا ۶۵ سال که توانایی جسمی و روانی انجام کار را داشته باشد، تشکیل میشود و اگر فردی آگاهی، مهارت و شرایط لازم اشتغال را نداشته باشد، برای او تسهیل گری شغلی انجام میدهیم و به طور مثال او را به سازمان فنی و حرفهای معرفی میکنیم و بخشی از هزینه مهارتآموزی او را کمک میکنیم تا این فرد گواهی مهارتی بگیرد و پس از آن اگر متقاضی دریافت وام باشد، وام میدهیم اگر متقاضی شغل باشد، او را به کارفرمایان بخش خصوصی معرفی میکنیم.
وی درباره کارفرمایانی که با بهزیستی همکاری دارند، گفت: اطلاعات این کارفرمایان تحت سامانه نیست؛ برخی از آنها را به صورت موردی شناسایی کردهایم و برخی از کارفرمایان نیز به صورت داوطلبانه مراجعه کردهاند.
ورود اطلاعات شغلی ۹۰۰ هزار مددجو در سامانه در فاز نخست
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تاکنون آماری از مددجویان جویای شغل بهزیستی نداشتهایم، گفت: تاکنون خدمات اشتغال بهزیستی به مددجویان مبتنی بر تقاضا بوده است به آن معنا که مددجو مراجعه کرده و خدمتی به او ارائه شده است، اما با آغاز به کار سامانه اشتغال بهزیستی، افراد جامانده را شناسایی میکنیم.
ایروانی تاکید کرد: شناسایی مددجویان جویای شغل به طور اتوماتیک انجام میشود و نیازی به مراجعه مددجویان نیست. اکنون بانک اطلاعاتی ۹۰۰ هزار نفر در مراکز مثبت زندگی درحال ورود به سامانه اشتغال است که طی یک ماه کاری به طول میانجامد.
وی تصریحکرد: البته این اطلاعات مربوط به بانک اطلاعاتی موجود در بخش غیردولتی است و اطلاعات برخی دیگر از مددجویان در بخش دولتی است که به تدریج اطلاعات آنها نیز وارد سامانه میشود.
فاز نخست فعالیت سامانه اشتغال از شهریور در کل کشور اجرا میشود
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه فعالیت سامانه اشتغال چند فاز دارد، اظهار داشت: فاز نخست این سامانه شامل ارزیابی و نیازسنجی از وضعیت از همه مددجویان واجد شرایط بهزیستی به صورت آزمایشی در استان قزوین آغاز به کار کرده است و از اول شهریور در کل کشور اجرایی خواهد شد.
ایروانی افزود: اطلاعات سامانه اشتغال به احصای آمار تعداد مددجویان جویای کار، آمار مددجویان شاغل، آمار علاقمندان مددجویان جویای کار به اشتغال و اطلاعات مربوط به مهارت و تجربه مددجویان در زمینههای شغلی کمک میکند. این سامانه به ما کمک میکند تا بدانیم کدامیک از مددجویان گواهی مهارتی و پروانه کسب دارند تا برای اشتغال و ورود آنها به چرخه توانمندسازی اقتصادی، برنامه ریزی کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید