معرفی تراشه مغزی برای بیماران پارکینسون
مرداد ۲, ۱۴۰۳
ارسال شده توسط زینب خدابخشی
351 بازدید
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
به نقل از اینترستینگانجینیرینگ، تراشه گرافن یک فناوری جدید امیدوارکننده با پتانسیل بهبود جراحی مغز و درمانهای عصبی است.
ایمپلنت مغزی جدید طراحی شده که هم می تواند سیگنال ها را بخواند و هم تکانههای مغزی را تحریک کند. این تراشه توسط شرکتInbrain Neuroelectronics، مستقر در بارسلون معرفی شدهاست و رابط مغز و کامپیوتر آن (BCI) از ماده خاصی به نام گرافن برای ایجاد رابطی با وضوح بالا با مغز استفاده می کند.گرافن یک ماده دو بعدی را تشکیل می دهد که فقط یک اتم ضخامت دارد، اما از فولاد سخت تر است. این ماده از اتم های کربن تشکیل شده که در یک شبکه لانه زنبوری چیده شدهاند.
این شرکت می گوید که این ایمپلنت مغزی می تواند به طور قابل توجهی برای بیماران پارکینسون مفید باشد. این شرکت فناوری سلامت به زودی اولین آزمایش انسانی را انجام خواهد داد.فناوری رابط مغز و کامپیوتر به عنوان پلی بین مغز و دستگاه های خارجی مانند رایانه عمل می کند. این رابطها با ضبط و تفسیر سیگنالهای مغزی، به تشخیص پزشکی، ارتباطات برای کسانی که محدودیت گفتار دارند و حتی کنترل تجهیزات خارجی مانند اندامهای رباتیک کمک خواهند کرد.این شرکت گفت هدف این ابزار ابتکاری ارائه مزایای درمانی برای بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون و سایر اختلالات عصبی بالقوه است.
اولین آزمایش انسانی تراشه در دانشگاه منچستر انجام خواهد شد. این تراشه طی جراحی تومور مغزی برای کمک به جراحان برای شناسایی بافت سرطانی با دقت میکرومتریک بالا استفاده خواهد شد. این به جراحان اجازه می دهد تا تومور را حذف کنند و در عین حال مناطق سالم مغز را برای گفتار و شناخت صحیح حفظ کنند.
این تراشه در طول برداشتن تومور به گونهای قرار میگیرد که بتواند سیگنالهایی را با وضوح بسیار بالا بخواند که به جراح میگوید کجا تومور وجود دارد و کجا تومور وجود ندارد.تراشه گرافن قبل از آزمایش انسانی، تحت آزمایش زیست سازگاری دقیق روی حیوانات قرار گرفت. این مطالعات راه را برای آزمایش های انسانی ایمن هموار کردند.اگرچه مطالعه منچستر بر جراحی تومور مغزی متمرکز است، این تراشه ممکن است در نهایت برای درمان پارکینسون استفاده شود.دقت در مقیاس میکرومتری به آن اجازه میدهد تا علائم پارکینسون مانند لرزش، سفتی و مشکلات راه رفتن را تشخیص دهد.
دیدگاهتان را بنویسید