معرفی ۱۰۰۰ فرصت شغلی در ۴۵ شرکت دانشبنیان
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در بازدید از این نمایشگاه، از نزدیک در جریان فعالیتهای ۴۵شرکت دانشبنیان حاضر در این نمایشگاه و فرصتهای شغلی ارائهشده توسط آنها قرار گرفت.
سیاوش ملکیفر معاون توسعه و مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی، حیدر مفتاحیزاده رئیس بنیاد نخبگان استان تهران، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، عسل آغاز عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مجید حسینینژاد بنیانگذار علیبابا، از جمله مهمانان و سخنرانان مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بودند.
سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: درحال حاضر نزدیک به ۱۰هزار شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف در کشور مشغول فعالیت هستند و نیروی انسانی شاغل در این شرکتها به بیش از ۳۷۰هزار نفر رسیده است. از مجموع این شرکتهای دانشبنیان، ۴۵درصد شرکتها در حوزههای IT و CT مشغول فعالیت هستند. وی با اشاره به اثرگذاری شرکتهای دانشبنیان در اقتصاد کشور افزود: هدفگذاری، رساندن سهم اقتصاد دانشبنیان از GDP به ۷درصد تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
ملکیفر ضمن ارائه گزارشی درخصوص نخستین نمایشگاه کار و اشتغال که اسفند ۱۴۰۲ در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، تاکید کرد: بههمرسانی کارجویان و شرکتهای دانشبنیان، هدف اصلی نمایشگاه کار و اشتغال است. در نمایشگاه نخست، تنها اعضای بنیاد نخبگان استان تهران امکان حضور در نمایشگاه را داشتند؛ اما تصمیم گرفتیم تغییراتی را در برگزاری دور دوم این نمایشگاه اعمال کنیم و براین اساس، دومین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ویژه دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاههای برتر تهران (تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، خواجه نصیر، علم و صنعت) و اعضای بنیاد نخبگان استان تهران برگزار میشود. یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه نیروی انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه هر کشور گفت: دومین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فرصت مغتنمی برای بههمرسانی نیروهای کیفی کشور در عرصه مهم فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
وی افزود: ماموریت بنیاد ملی نخبگان، شناسایی و حمایت از نیروهای نخبه و کیفی است. ممکن است تفاوتهایی بین استعداد برتر و نخبه وجود داشته باشد، اما تلاش میکنیم در قالب برگزاری چنین رویدادهایی، افراد غیرنخبه نیز مورد حمایت قرار بگیرند. براین اساس، افرادی که در بستر شرکتهای دانشبنیان، اثرگذاری ویژهای داشته باشند، شناسایی شده و مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار میگیرند. شرکتهای دانشبنیان، بستر مناسبی برای فعالیت نخبگان و اثرگذاری آنها در زیستبوم نوآوری و فناوری کشور هستند. معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، بحث نگهداشت نخبگان بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم در قالب برگزاری چنین نمایشگاهی برای بههمرسانی کارجویان و شرکتهای دانشبنیان، تعهد دو سویهای را شاهد باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید