مهارت؛ حرف اول سیستمهای آموزشی
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کارهای نوین جوانان وندا به نقل از ایسنا/خراسان رضوی ،آموزش باید دانشآموزان را برای آینده آماده کند زیرا دنیای کسبوکار و جامعه در حال تغییر است و افزایش نابرابری، اطلاعات نادرست، اثرات تغییرات آبوهوا و پیشرفت سریع فناوری تنها تعدادی از موارد این روزهاست و باید در نظر داشته باشیم که مهارتهایی که کودکان برای زندگی و کار به آن نیاز دارند نیز تغییر خواهد کرد.
به نقل از ویفروم، یونسکو اعلام کرد که کمتر از نیمی از کودکان جهان در مسیر توسعه مهارتهای مورد نیاز برای رشد هستند.
کودکان باید همکاری را یاد بگیرند، همدلی و مهربانی داشته باشند، مراقب همدیگر و محیط باشند، مشکلات را حل و انتقادی فکر کنند. این مهارتها به همان اندازه که بهطور کلی برای کمک به بازار کار و جامعه مهم هستند، برای داشتن یک زندگی رضایت بخش نیز مهم هستند.
سیستمهای آموزشی در سراسر جهان بر کسب دانش و اطلاعات تاکید داشته و مهارتهای بین فردی را از اولویت خارج کردهاند و این مورد باید تغییر کند. آینده آموزش در توانمندسازی یادگیران جوان است تا ویژگیهای منحصر به فرد انسانی را بپذیرند و آنها را توسعه دهند زیرا این ویژگیها هرگز با فناوری جایگزین نمیشوند.
نتایج تحقیقات نشان داده است که بسیاری از مهارتها میتواند از عملکرد تحصیلی، حمایت کرده و بهزیستی روانی کودکان را ارتقاء دهد. سیستمهای آموزشی در سراسر جهان به دگرگونی نیاز دارند تا دانشآموزان و جوامع را برای آینده آماده کنند. تعاریف و درک مشترک برای پیشبرد دستور کار مهارتها، تشویق سرمایهگذاری و هدایت اجرای آموزشهای نوآورانه از سنین پایین ضروری است.
تمرکز ویژهای بر تواناییها و مهارتها همچنین نگرشها و ارزشهاست زیرا اینها مهمترین هستند و بعد از این موارد طبقهبندی استعدادهاست.
طبقهبندی تواناییها و مهارتها فرد را قادر میسازد تا به یک هدف خاص دست یابد. آموزش از طریق چالشهای دنیای واقعی موثرتر و سرگرم کنندهتر است. یادگیری از طریق بازی یکی از روشهای موثر یادگیری است که مهارتها و ارزشها را در ترکیب و در ارتباط با دنیای واقعی آموزش میدهد.
رهبران کسبوکار، دولتها و مربیان باید با یکدیگر همکاری کنند تا فرصتهایی را برای کودکان ایجاد کنند تا از سنین پایین این تواناییها و مهارتها همچنین ارزشها و نگرشها را پرورش دهند./سهیلا ربیعی
دیدگاهتان را بنویسید