نمایش رباتهای انساننما در کنفرانس ۲۰۲۴ پکن
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
نمایشگاه رباتیک پکن ۲۰۲۴ که از تاریخ ۳۱ مرداد آغاز شده بود، روز گذشته با به نمایش گذاشتن مجموعهای از رباتهای انساننما که برخی از آنها بسیار به انسان شباهت دارند، به کار خود پایان داد. این رویداد پیشرفت چشمگیری در حوزه رباتهای انساننما را به نمایش گذاشت و نشان داد که چگونه این ماشینها به تدریج پیچیدهتر میشوند.
رباتهای به نمایش درآمده در پکن، تفاوتهای قابل توجهی با رباتهایی داشتند که در رویداد جهانی هوش مصنوعی که در اوایل تیر و مرداد ماه برگزار شد، معرفی شدند. رباتهای پکن بهویژه در تقلید از ویژگیهای انسانی به پیشرفتهای بزرگی دست یافتهاند. بسیاری از این رباتها قادر به شبیهسازی پوست و جزئیات چهره انسان هستند و این قابلیت را دارند که حرکات انسانی را با دقت بالا بازتولید کنند. قد و وزن این رباتها نیز به ابعاد انسانی نزدیکتر شده است.
با رشد این صنعت، رباتها دیگر محدود به آزمایشگاههای پیشرفته نیستند و به تدریج وارد محیطهای صنعتی و حتی خانهها میشوند. مرکز نوآوری رباتیک انساننما در ژجیانگ چین، ربات جدید خود به نام NAVIAI را به این نمایشگاه آورد. این ربات تواناییهایی مانند سخنرانی، تهیه چای و بازی شطرنج را به نمایش گذاشت.
چین با هدف پیشرو شدن در توسعه رباتهای انساننما، در این رویداد جهانی رباتها در پکن، به معرفی قطعات نوآورانه و مقرون به صرفه پرداخت. با این حال، برخی از مدیران هشدار میدهند که صنعت هنوز نیاز به بهبود قابلیت اطمینان محصولات دارد. به عنوان مثال، شرکت ویسون چین از پلاستیکهای چاپ شده سهبعدی استفاده میکند و برای تأمین انرژی رباتهای خود به عضلات مصنوعی پنوماتیک (استفاده از گازهای فشرده برای ایجاد نیروی مکانیکی) متکی است.
این روش تولید ارزانتر، به ویسون امکان میدهد بازوهای رباتیک انعطافپذیر خود را با قیمتی بسیار کمتر نسبت به بازوهای رباتیک قدیمی عرضه کند. ویسون در وبسایت خود اعلام کرده که فناوری انعطافپذیر این شرکت، بازوهای رباتیک را با هزینهای حدود ۱۰ هزار یوان (۱۴۰۴ دلار) عرضه خواهد کرد. کائو، یکی از سرمایهگذاران این شرکت، اعلام کرد که بازوهای انعطافپذیر ویسون میتوانند در رباتهای انساننما به کار گرفته شوند و این شرکت نمونههایی را به سازندگان رباتهای انساننما در کشورهای دیگر ارائه کرده است.
شی جینپینگ، رئیس جمهور چین، به دنبال سیاستهایی است که موجب توسعه نیروهای تولیدی جدید در فناوری شود. در سراسر چین، فناوریهای پیشرفته در حال تغییر صنایع سنتی مانند تولید، خودروسازی، کشاورزی، آموزش، بهداشت و خدمات خانگی هستند.
دیدگاهتان را بنویسید