هوش مصنوعی به زبان کودکان در قالب یک محصول خلاق
مهر ۱۰, ۱۴۰۳
ارسال شده توسط زینب خدابخشی
76 بازدید
هوش مصنوعی به زبان کودکان در قالب یک محصول خلاق
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
باتوجهبه تهاجم فرهنگی و افزایش استفاده از اینترنت، آموزش استفاده از فضای مجازی برای کودکان بسیار مهم است. یک شرکت خلاق، پلتفرم آموزش فناوریهای نوین مخصوص کودکان و نوجوانان تولید کرده که در بستر این محصول صنایع خلاق، برنامهنویسی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به دانشپژوهان آموزش داده میشود.این شرکت خلاق حدود 7 سال است در پارک علم و فناوری امیرکبیر مستقر بوده و دو سال پیش بین شرکتهای پارک، فناور برتر شده است.
همچنین این واحد فناور تنها دارنده تأییدیه صنایع خلاق با موضوع آموزش فناوریهای نوین از معاونت فناوری ریاستجمهوری نیز است.میلاد احتیاط مدیرعامل این شرکت خلاق در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: آکادمی ما در دو شاخه فعالیت میکند. یک پلتفرم آموزش فناوریهای نوین برای کودکان و نوجوانان داریم که محصول صنایع خلاق محسوب میشود.
منظور ما از تکنولوژی نوین، برنامهنویسی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا است.وی افزود: رده سنی دانشپژوهانی که از این پلتفرم استفاده میکنند 5 تا 17 سال است. این افراد به دوشکل از محتوای آموزشی استفاده میکنند. یکی غیرحضوری است که فارسیزبانان سراسر ایران و کشورهای دیگر از این پلتفرم استفاده میکنند. تعداد بالغ بر 132000 نفر در این پلتفرم آموزش میبینند.
احتیاط در ادامه گفت: ما یکسری دورهها را هم بهصورت حضوری در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر برگزار میکنیم. موضوع آن مانند دورههای غیرحضوری است.
شاخه دوم کار ما هم تولید پکیج رباتیک است.این فعال فناور در ارتباط با احساس نیاز به تولید این محصول نیز گفت: از سال 1395 کار ما شروع شد و یکسری افراد بودند از شهرهای کوچک و حتی روستاهای مرزی سایت ما را دیده بودند. با ما تماس میگرفتند و این که نمیتوانیم حضوری برای آموزش فرزندان خود را بفرستیم. در واقع پلتفرم آموزشی ما از همان زمان شروع شد که تصمیم گرفتیم یک پلتفرم ایجاد کنیم.
پلتفرمی برای آموزش روش درست استفاده از فناوری به کودکان و نوجوانان
احتیاط عنوان کرد: این پلتفرم بستری بود برای این که از هرکجای ایران بتوانند یکسری آموزش باکیفیت ببینند و این که زمینه آموزش ما فناوری بود به دلیل این که نوک پیکان تهاجم فرهنگی کودکان و نوجوانان هستند و بهترین کار برای مقابله با آن، این است که روش درست استفاده از تکنولوژی را به کودکان آموزش دهیم. این که بتوانند برنامهنویسی کنند و با روش درست از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی استفاده کنند.
بهترین کشور برای کارآفرینی ایران است
وی در ارتباط با شرایط کارآفرینی در ایران گفت: تا به الان چالش خیلی بزرگی در تولید این محصول نداشتیم. ما فعالیت خارج از کشور هم داریم اما به نظر من بهترین کشور برای کارآفرینی ایران است. درست است یکسری محدودیت است اما اگر جوانها خارج از کشور فعالیت کنند میبینند آنجا محدودیتها خیلی بیشتر و دستو پاگیرتر است اینجا برای کسی که تلاش کند کارآفرینی خیلی بهتر از کشورهای اروپایی است و این مورد را خود ما در عمل دیدهایم.
احتیاط در ارتباط با تعداد دانشپژوهان به تفکیک داخلی و خارجی عنوان کرد: تقریبا از این 13200 دانشپژوه حدود 980 نفر خارج از کشور هستند. یکسری ایرانیان مقیم خارج هستند چه کشورهای آسیایی و چه اروپایی. یکسری هم از کشورهایی مثل افغانستان هستند.
مزیتهای آموزش داخل پلتفرم نسبت به محصولات مشابه
این فعال فناور اظهار کرد: پلتفرمهای مشابه پشتیبانی خوبی ندارند. ما بازارسنجی کردیم و دیدیم چون این پلتفرم مربوط به کودکان است، نیاز به پشتیبانی جدی دارند. یک مزیت دیگر این پلتفرم این است که در آموزش از سیستم یادگیری معکوس استفاده میکند. این سیستم در موسسات و مدارس معتبر خارج از کشور استفاده میشود. در این روش چون آموزش دوبار تکرار میشود در ذهن تثبیت میشود.
دیدگاهتان را بنویسید