وبینار استراتژی سرمایه گذاری در صندوق های طلا ۲
توضیحات وبینار
مرکز مشاوره ی اقتصادی ایرانیان برگزار می نماید:
طلا همواره یکی از بهترین ابزار های سرمایه گذاری افراد برای کسب سود و مهار تورم در طول زمان بوده است. در گذشته سرمایه گذاری روی طلا، توسط ریسک های مختلفی تهدید می شده است؛ خطراتی از قبیل سرقت طلای فیزیکی یا گم شدن طلا و ….اما با روی کار آمدن صندوق های طلا، این مشکلات و تهدیدات طلای فیزیکی از بین رفته و بستری مناسب و مطمئن برای سرمایه گذاری در طلا به وجود آمده است. در این وبینار دو ساعته ما قصد داریم استراتژی های مختلف سرمایه گذاری در طلا و صندوق های طلا را به شما معرفی کنیم و به بررسی نقاط بهینه ی ورود و خروج از طلا بپردازیم .
صندوق طلا :
دلیل اصلی به وجود آمدن صندوق ها سرمایه گذاری برای افراد سرمایه گذاری به صورت غیر مستقیم در بازارهای مالی است. سرمایهگذاری در بازارهای مالی به دو صورت انجام میشود در حالت اول زمانی است که شما میخواهید به صورت مستقیم در بازاری سرمایهگذاری کنید یعنی تحلیل، مدیریت سرمایه و ریسک های موجود را همگی خودتان می پذیرید که نیازمند صرف زمان زیادی است اما در صورتی که شما نتوانید به هر دلیلی در بازار مالی به صورت مستقیم فعالیت داشته باشید میتوانید سرمایه خود را به صندوقهای سرمایهگذاری وارد کرده و آنها برای شما سرمایه گذاری می کنند.
صندوقهای سرمایهگذاری مبتنی بر طلا عمده سرمایه خود را به خرید طلا اختصاص میدهند و بخش کوچکی آن را در بازارهای مالی دیگر از جمله اوراق قرضه، بازار مشتقه و … اختصاص می دهند.
زمانی که شما میخواهید سرمایهگذاری روی طلا داشته باشید اگر بخواهید به صورت مستقیم این کار را انجام دهید میتوانید طلای فیزیکی خریداری کنید یا اینکه در بازارهای جهانی ترید کنید یا اینکه بخواهید توی بازارهای مشتقه فعالیت داشته باشید قطعاً ریسک بالاست و در صورت فیزیکی خرید آن شما ریسک بزرگی همچون سرقت را میتوانید به جان بخرید اما زمانی که سرمایه گذاری در طلا را به صورت خرید صندوق ها انجام میدهید چندین مزیت به صورت همزمان برای شما اتفاق میافتد بزرگترین مزیت آن فیزیکی نبودن آن است که ریسک سرقت ندارد. نکته بعدی سرمایه گذاری شما با هر مبلغی که دارید می باشد، یعنی شما با ۵۰۰ هزار تومان نیز می توانید خرید صندوق را انجام دهید.
حال با توجه به زیاد شدن وگسترده شدن صندوق های طلا، سوالات اصلی مطرح در این مورد این است که:
- نگاهی به جایگاه صندوق های طلا
- ریسک های ژئوپلیتیک ماه،بانگاهی ویژه به انتخابات امریکا
- تاثیرات جهانی بر صندوق های طلا
- تحلیل دلار
- استراتژی های تکنیکالی جدید صندوق های طلا
- استراتژی تخصیص منابع به صندوق های طلا
- ریسک شناسی و روانشناسی صندوق های طلا
هدف وبینار، بررسی سوالات بالا و و پرداختن به موضوع صندوق های طلا ،ریسک های ژئوپلیتیک و استراتژی های معاملاتی آن است که توسط مدرس دوره، دکتر فرشاد بهابادی صورت میگیرد.
مدرس دوره:
مدرس این دوره دکتر فرشاد بهابادی است.
دکتر فرشاد به آبادی مشاور اقتصادی و استراتژیست سرمایه گذاری است که در طول 20 سال دوران حرفه اى خود، همواره افتخار همراهى و همکارى با بسیارى از صاحبان کسب و کار مشهور، موفق و صاحب ثروت را داشته است که حاصل آن گنجینه اى از تجربیات ارزشمند اندوخته شده در طى سالیان می باشد. فرشاد به ابادی کارشناسی خود را در رشته حسابداری و کارشناسی ارشد و دکترا خود را در رشته ژئوپلیتیک به پایان رسانده و دهها مقاله در زمینههای مختلف بهویژه در حوزههای کسبوکار، اقتصاد و ژئوپلیتیک منتشر کرده است. دکتر فرشاد بهابادی موسس مرکز مشاوره اقتصادی ایرانیان است که در در حال حاضر بهصورت حرفهای خدمات مشاوره مالی، اقتصادی و سرمایهگذاری را در ایران، امارات، انگلستان و آلمان ارائه مینماید.
جمع بندی:
در این وبینار، تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات جامع و کاربردی، به شما در تعیین نوع استراتژی برای سرمایه گذاری در صندوق های طلا کمک کنیم؛ همچنین با ارائه راهکارهای مناسب برای زمانبندی خرید و فروش این صندوق ها به شما کمک میکنیم تا از نوسانات بازار سود ببرید و ریسک سرمایهگذاری خود را به حداقل برسانید.
امیدواریم با شرکت در این وبینار، گامی مثبت در جهت ارتقای دانش و آگاهی خود در زمینه سرمایهگذاری بردارید.
با آرزوی موفقیت برای شما!
کانال های ارتباطی با مرکز مشاوره ی اقتصادی ایرانیان
- سایت :مشاور اقتصادی حضوری،تلفنی و آنلاین – مرکز مشاوره اقتصادی ایرانیان (moshaverr.com)
- اینستاگرام : https://www.instagram.com/farshadbehabadi?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==
- تلگرام : https://t.me/iranian_economic
- لینکدین : https://www.linkedin.com/in/dr-farshad-behabadi-69bb78b0?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=android_app
- شماره تماس : ۸۸۷۲۱۹۲۱-۰۲۱
دیدگاهتان را بنویسید