وبینار اسکرام و مدیریت محصول در توسعه هوش مصنوعی
توضیحات وبینار
کمربندت رو محکم ببند و خودت رو برای سفر به آینده آماده کن !
در دنیای پویای فناوری، هوش مصنوعی با شتاب فراوان به یکی از مهمترین ترندهای صنعت محصولات نرمافزاری تبدیل شده است. این ترند نه تنها یک چالش بلکه یک فرصتی برای گام برداشتن به سمت آینده است، در جهانی که هر روز خبرهای جدید از یک تکنولوژی نوین به گوش می رسد و یک محصول نوآورانه مبتنی بر هوش مصنوعی چشم بر جهان می گشاید، تنها محققین و توسعه دهندگان هوش مصنوعی با چالش روبرو نیستند. افراد کلیدی دیگری هم در خلق چنین محصولاتی درگیر هستند، کسانی که با چالش های پیچیده تری نسبت به توسعه دهندگان هوش مصنوعی مواجه اند، مدیران محصول، مالکان محصول و مربیان چابک و حتی اسکرام مستر ها. کار کردن با انسان ها یکی از پیچیده ترین فرایندهایی است که می توان به آن اشاره کرد. این پیچیدگی زمانی بیشتر می شود که که آن انسان ها در حال خلق چیزی پیچیده تر با عدم قطعیت بالا و پیش بینی ناپذیری فراوان باشد. در چنین شرایطی مدیریت تیم ها و تسک ها با چالش هایی مواجه می شود که معمولا جدید هستند و راهکار از پیش تعریف شده ای برای آنها وجود ندارد!
در این وبینار، علی امینی به عنوان مربی چابک تیم های هوش مصنوعی و محسن خانی به عنوان مدیر محصول محصولات مبتنی هوش مصنوعی، در رابطه با چالش هایی که در فرایند توسعه سرویس های هوش مصنوعی داشتند و راهکار های عملی که برای آنها کشف کردند با شما صحبت می کنند و تجربیات خود را با شما به اشتراک می گذارند.
پیش هنگام به تغییر و سفر به عمق هوش:
اگر میخواهید خالق بخشی از آینده باشید و در ساخت تونل های سفر به زمان سهیم باشید این وبینار شما را با ساختار تیم های هوش مصنوعی و پیچیدگی هایی که توسعه هوش مصنوعی دارد آشنا می کند و به شما کمک می کند با شناخت بیشتری قدم بر سیاره ای با یک اکوسیستم دیجیتالی بگذارید.
بخشی از آینده را زنده کنید:
به عنوان یک مدیر محصول شما مسیر آینده را می سازید، نقشه راه آینده را طراحی می کنید و خواه ناخواه به زودی درگیر هوش مصنوعی خواهید شد، مجبور خواهید بود برای جا نماندن از رقبا به آغوش هوش مصنوعی پناه ببرید و از آن در محصولات نرم افزاری خود استفاده کنید. این وبینار فرصتی است برای مدیران محصولی که تاکنون تجربه کار با تیم ها و دولوپرهای هوش مصنوعی را نداشتند و با چالش ها و پیچیدگی ها آن آشنا نیستند.
چالش به چالش، آمادگی برای آینده و عقلانیت در اقدام:
اسکرام متدولوژی ای برای توسعه محصولات نرم افزاری پیچیده بود!
محصولات نرم افزاری پیچیده ای که هوش مصنوعی هیچ جایگاهی در آن نداشت!
در حقیقت اسکرام برای ایجاد همکاری و تسهیل ارتباط توسعه دهندگان وب و اپلیکیشن ها خلق شده بود.
تا آن زمان هوش مصنوعی تنها توهمی بود که در فیلم های علمی تخیلی دیده می شد.
اکنون با ظهور هوش مصنوعی و مسلح شدن نرم افزارها به این تکنولوژی جدید همان نرم افزار هایی که به خودی خود پیچیده بودند، چند صد برابر پیچیده تر از قبل شدند و دیگر راهکارهایی مانند اسکرام ممکن است جوابگوی آنها نباشد.
در این وبینار علی امینی به عنوان اجایل کوچ در رابطه با چالش هایی که با تیم های توسعه هوش مصنوعی و ارتباط آنها با تیم های کلاینت و سرور و دیگر چالش ها بین تیم های مانند دواپس، مارکتینگ و بیزینس وجود دارد صحبت می کند و شما را با رویکردها و راه کار های مدیریت چابک آشنا می کند.
مشتاقانه منتظر دیدار شما در این وبینار هستیم
سرفصلهای وبینار
تفاوت ها با مدیریت محصول عادی
پیشنیاز های فنی مدیر محصول هوش مصنوعی
بخش تحقیق و توسعه
استراتژی ورود به بازار در کسب و کارهای هوش مصنوعی
Imbalancing Tasks (عدم توازن تسک های سمت ai و client و server)
Uncertain result ( عدم قطعیت در نتیجه تسک ها )
unpredictable result (غیر قابل پیشبینی بودن نتیجه)
inestimable Tasks (غیر قابل تخمین بودن تسک ها )
Dissimilar technical literature (ادبیات فنی نامشابه بین ai و client و server )
technical synchronization to market (ناهمگام سازی تیم فنی و تیم بیزینس و مارکت)
مخاطبین
مدیران محصول
صاحبین کسب و کارها
اسکرام مستر ها
علاقمندان به هوش مصنوعی
سوالات متداول
آیا نیاز به پیشنیاز خاصی هست؟
خیر نیاز به پیشنیاز خاصی ندارید
زمان برگزاری
شروع وبینار: 24 بهمن 02 – ساعت 19:00
مدت وبینار: 2 ساعت
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام کلیک کنید. هنگام ثبت نام 20% تخفیف با کد تخفیف vanda
دیدگاهتان را بنویسید