وبینار پایتون؛ دروازه ای به دنیای پر از امکانات و تخصص ها
توضیحات وبینار
وبینار پایتون؛ دروازه ای به دنیای پر از امکانات و تخصص ها
پایتون یک زبان برنامه نویسی تفسیر شده، شی گرا و سطح بالا است که جزو زبان های پویا نیز حساب می شود. ساختار های داده ای سطح بالای این زبان برنامه نویسی، افزون بر ویژگی هایی چون تایپ پویا و اتصال پویا، آن را برای توسعه سریع وب سایت، اپلیکشن و موارد بسیار دیگر تبدیل به یک گزینه مناسب کرده است.
سینتکس ساده و یادگیری آسان پایتون باعث شده تا افراد بسیاری از سراسر دنیا این زبان را برای یادگیری انتخاب کنند. از بارز ترین ویژگی های پایتون می توان به هزینه نگهداری پایین آن اشاره کرد. پایتون از ماژول ها و پکیج ها پشتیبانی می کند. مفسر پایتون و کتابخانه های آن به صورت منبع باز و بدون هزینه برای همه پلتفرم های اصلی در دسترس هستند و همه افراد می توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای از آن استفاده کنند.
افراد علاقه مند به برنامه نویسی به دلیل افزایش بهره وری که به وسیله پایتون برای آن ها محقق می شود، علاقه مند به یادگیری این زبان برنامه نویسی قدرتمند هستند، چرا که با استفاده از پایتون می توان هر غیر ممکنی را ممکن کرد. اکثر زبان های برنامه نویسی دارای کامپایلر داخلی هستند.
آن ها کد های نوشته شده را برای خطا های نحوی، منطقی یا ساختاری بررسی می کنند و تنها در صورتی آن را به زبان ماشین تبدیل می کنند که کد بدون خطا باشد. از آنجایی این مراحل برای پایتون تعریف نشده است، چرخه ویرایش، آزمایش و اشکالزدایی فوقالعاده سریع انجام می شود.
احتمالاً از خود می پرسید که مردم با پایتون می توانند چه چیزی بسازند یا اینکه تاکنون کدام پروژه ها از پایتون استفاده کرده اند و به موفقیت رسیده اند؟ اگر نگاهی به شرکت هایی که از این زبان برنامه نویسی فوق العاده استفاده کرده اند، بیندازید، متوجه می شوید که شرکت هایی مانند گوگل، یوتیوب، فیسبوک، اینستاگرام، اسپاتیفای، نتفلیکس که در سطح جهانی فعالیت دارند، از پایتون برای توسعه پلتفرم های خود استفاده کرده اند.
گوگل از همان ابتدا پایتون را برای توسعه انتخاب کرده است. این زبان نیز توانسته است جایگاه خود را به عنوان یکی از اصلی ترین زبان های سمت سرور این غول فناوری به دست تثبیت کند. Guido van Rossum، خالق پایتون، چندین سال در گوگل کار کرده است و به توسعه این زبان نظارت داشته است.
اینستاگرام پایتون را به دلیل سادگی آن دوست داشت و همین دلیل کافی بود تا آن را برای توسعه انتخاب کند. این سرویس به دلیل بهره مندی پایتون از بزرگ ترین فریمورک توسعه وب در دنیا، یعنی فریمورک جنگو، آن را به عنوان زبان اصلی توسعه خود برگزیده است.
Spotify از این زبان برای تجزیه و تحلیل داده های خود و خدمات پشتیبانی گسترده استفاده می کند. به گفته تیم اسپاتیفای، سهولت استفاده از پایتون منجر به توسعه سریع این سرویس می شود. Spotify تجزیه و تحلیل های زیادی را انجام می دهد که از نتایج حاصل شده آن ها برای ارائه پیشنهادات اختصاصی و ویژه به کاربران خود استفاده می کند. بنابراین به یک ابزار کاربردی دقیق نیاز دارد که به خوبی کار کند و نیازش را برطرف کند. اینجا بود که پایتون به نجات اسپاتیفای آمد.
البته این ها تنها پروژه های بزرگی نیستند که از پایتون استفاده کرده اند. خیلی از اکتشافات فضایی، تجهیزات و صنایع دفاعی، سایت های معروف در سطح بین الملل از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند. شما می توانید با استفاده از پایتون سایت های فوق العاده و قدرتمندی را طراحی کنید و دنیای بک اند را به کلی تغییر دهید.
شروع وبینار: 12 اردیبهشت 03 – ساعت 20:30
مدت وبینار: 2 ساعت
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام کلیک کنید. هنگام ثبت نام 20% تخفیف با کد تخفیف vanda
دیدگاهتان را بنویسید