وبینار 10 فرمان ارتباط بدون خشونت (2)
توضیحات وبینار
یافتم ! جواب همه ی سوالات اینجاست!
گاهی اوقات برخی از ما که با یک کتاب یا نظریه جدید آشنا می شویم، به سرعت آن را راه حلی برای همه چیز تصور می کنیم. فکر می کنیم که قراراست فهم ما از آن موضوع همه ی مشکلات اعم از نازک شدن ضخامت لایه اوزون را حل کند!
طولی نمی کشد تا با نارسایی های آن موضوع برخورد می کنیم و چون مطالعه عمیقی نداشته ایم و مهارت های مان در به کار گیری مطالب آن کتاب هنوز به صلاحیت و شایستگی تبدیل نشده است، به پلیس آن مفاهیم تبدیل می شویم.
پلیس چه کسی است ؟
کسی که آشنایی ابتدایی با مفاهیم دارد و به دنبال مچ گیری از دیگران است. تئوری انتخاب خوانده است و می بیند که همه ی اطرافیان او کنترل گر هستند. با کوچینگ آشنا شده است و کاملا اتفاقی! همه ی دنیا در حال قضاوت کردن او هستند. در یک کلاس منطق و فلسفه شرکت کرده است و حالا در صحبت همه ی اطرافیانش سفسطه و مغالطه می شنود. در کلاس صداسازی و فن بیان چند تمرین انجام داده است و حالا متوجه می شود که لحن اطرافیانش تهاجمی است و به همین علت است که به آنها اعتمادی ندارد.
ویژگی اصلی چنین فردی این است که یادگیری را به ابزاری برای مرزبندی بین اطرافیانش و تقسیم جهان به خوب و بد کرده است. فراموش کرده است که قرار بود آموزش و یادگیری زندگی او را غنی تر کند و ظرفیت و بردباری او را در مواجهه با تغییرات افزایش دهد. چنین فردی آموزش را به سلاحی برای کشتن مخالفانش تبدیل کرده است! و نه به یک بازی درونی که با آن خودش را کشف کند ، عملکردش را بهبود دهد تا به شکل خردمندانه و مسئولیت پذیرانه نیازهایش را تامین کند.
پلیس زرافه!
به نظر می رسد که هر چقدر بیشتر NVC را یاد می گیریم، بیشتر امکان دارد که در دام ها و تله های آن بیفتیم. و هر چقدر بیشتر این تله ها را کشف کنیم، از آن ها آگاه شویم و یاد بگیریم که چطور با آنها مواجه شویم؛ می توانیم ارتباطات بهتری خلق کنیم.
ممکن است گاهی در شنیدن همدلانه زیاده روی کنیم و آن را راه حلی برای همه ی مشکلات ببینیم. ممکن است فراموش کنیم که گاهی امن تر و معقول تر این است که از شکل های حمایتی قدرت استفاده کنیم زیرا شخص یا افرادی که قصد داریم به منظور ایجاد ارتباط به آنها گوش دهیم، اگر با محدودیت هایی مواجه نشوند، به ما یا دیگران آسیب می رسانند.
وقتی عاشق تجربه ی شنیده شدن همراه با همدلی می شویم، ممکن است این انتظار در ما شکل بگیرد که همه با ما همدلانه رفتار کنند.اگر همه می توانند همدلانه رفتار کنند، باید هر وقت که لازم داشتیم صدای ما را بشنوند. مگر نه ؟!
همچنین ممکن است فکر کنیم پیش فرض هایی که اغلب کارآمد هستند و به ما کمک می کنند، مثلا این که اگر بتوانیم نیازی که پشت قضاوت وجود دارد را پیدا کنیم رابطه ی بهتری می سازیم، حقیقت ثابت هستند و هدف نهایی آن ها که ارتباط است را فراموش می کنیم.
یک تله دیگر این است که فکر کنیم صرفا با ابراز کردن خودمان به شکلی که NVC پیشنهاد می دهد همیشه قادر به ایجاد رابطه، دست برداشتن از قضاوت دیگران و جلوگیری از این که دیگران صحبت ما را اجبار و دستور بشنوند، هستیم.
بر عکس این قضیه هم ممکن است. این که فکر کنیم استفاده از قالبی که ان.وی.سی به عنوان ابزاری برای یادگیری پیشنهاد می دهد هیچ فایده ای برای مان ندارد و با این کار امکان باز آفرینی و تغییر شکل افکار و زبان مان را از دست خواهیم داد.
در این وبینار چه خواهیم کرد؟
- با 10 اشتباه رایج در استفاده از ارتباط بدون خشونت آشنا می شویم
- چهارچوبی کارآمد برای استفاده حمایتی از قدرت را تمرین خواهیم کرد
- باورهای ناکارامد در روابط را بررسی می کنیم.
- فازهای روانی یادگیری کارامد و غنی کننده زندگی را معرفی می کنیم.
- 7 تجربه من از 4 سال تمرین و زندگی با ارتباط بدون خشونت را خواهید شنید.
- مسیر شخصی خودتان برای آشنایی و تمرین NVC را طراحی می کنید.
سرفصلهای وبینار
- تبدیل خشم از اطرافیان به نیرویی قدرتمند برای رشد فردی
- حرکت از نفرت انگیز بودن و بردگی عاطفی به آزادی و رهایی عاطفی
- پرورش صلح درونی
- فرزند پروری محبت آمیز
- شفقت اصیل و پایدار
مخاطبین
- اساتید توسعه فردی و کوچینگ
- والدین آگاه و مسئولیت پذیر
- کسانی که از قضاوت شدن توسط اطرافیان کلافه شده اند
- علاقمندان به تجربه ی رهایی و آزادی
زمان برگزاری
شروع وبینار: 8 بهمن 02 – ساعت 18:00
مدت وبینار: 2 ساعت
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام کلیک کنید. هنگام ثبت نام 20% تخفیف با کد تخفیف vanda
دیدگاهتان را بنویسید