۴کارخانه نوآوری در استانهای مختلف راهاندازی خواهد شد
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه کسب و کار های نوین جوانان وندا:
فرید شاهمرادی با بیان اینکه اکنون ۱۰ استان کشور دارای کارخانه نوآوری بخش خصوصی هستند افزود: مزیتی که میتوان برای این زیرساخت مطرح کرد، سهم کامل اعضای راهبری و هیاتمدیره صنعتی و اقتصادی بخش خصوصی در کارخانههای نوآوری است که در پارکهای علم و فناوری با توجه به دانشگاهی بودن و درصد بالای اعضای هیات علمی، دیده نمیشود.
مدیر توسعه کارخانه های نوآوری معاونت علمی با اشاره به مزیت مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساختهای زیست بوم نوآوری و فناوری در قالب کارخانههای نوآوری گفت: مزیت کارخانههای نوآوری برای ساخت نمونههای اولیه محصولات، متخصصان فناوری این است که در کنار ایدههای نوآورانه، ابزار تبدیل آن به نمونه محصولات فناورانه تسهیل و تسریع شده است.
کارخانه های نوآوری، جدیترین مصداق ظهور بخش خصوصی در زیستبوم نوآوری و فناوری
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در ساماندهی و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری نیز با بیان این که تقویت و توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری استانها از اولویتهای اساسی این معاونت است، افزود: کارخانه نوآوری، به عنوان جدیترین ظهور و بروز بخش خصوصی در توسعه زیرساختهای فیزیکی، فناوری و توسعه کارفرمایی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور محسوب می شود.
بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری محمدجواد صدری مهر، سیاست حمایت از ایجاد و توسعه کارخانههای نوآوری و مراکز نوآوری خصوصی را در پیش گرفته و راهبری و سیاستگذاری این مراکز را به بخش خصوصی واگذار کرده است.
وی ادامه داد: با این فرآیند و برنامهریزی صورت گرفته میتوان گفت تحریک طرف تقاضا به صورت تخصصیتر و حرفهایتر در مدل و ساختار کارخانهها انجام خواهد شد. با شبکه کردن این ظرفیتهای زیرساختی ایجاد شده توسط بخش خصوصی، میتوان امیدوار بود که همافزایی مناسبی در سطح کشور برای رفع نیازها و چالشهای صنایع تخصصی هر استان و شهر صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، کارخانههای نوآوری بازیگران جدید زیستبوم نوآوری و کارآفرینی هستند که مفهوم نوینی را از همافزآیی برای فعالان زیست بوم نوآوری با خود همراه می آورند.
کارخانههای نوآوری محل تجمع شرکتهای نوپا یا همان استارتاپ ها هستند و خدمات مورد نیاز و مرتبط با آنها نیز به صورت متمرکز فراهم میشود. قرار است در محیط کارخانهها، نوآوری بجوشد و راهکارهای جدید برای حل مسائل موجود ارائه شود. این نام از شکلگیری استیشن اف پاریس در جهان مطرح شد که فضای قدیمی ایستگاه راهآهن قدیمی پاریس که غیر قابل استفاده بود را با معماری مدرن و جذاب به یک فضای استارتاپی تبدیل کردند.
دیدگاهتان را بنویسید